Kryeministri Kurti i uron Pashkët besimtarëve ortodoks

Albin Kurti, Kryeministri i Kosovës ka uruar përmes një postimi në facebook Pashkët për besimtarët ortodoks.

Më posht lexoni postimin e kryeministrit Kurti:

Për shumë mote Pashkët!

Sot, besimtarët ortodoksë, dhe midis tyre dhe bashkëatdhetarët tanë, kremtojnë Pashkët.

Ju uroj atyre Pashkë të gëzuara!

Për çdo vit, në pranverë, për plot dy mijëvjeçarë besimtarët kumtojnë me dashuri dhe bindje se sakrifica triumfon mbi egoizmin, se zemërgjerësia i kapërcen mëritë, se drita e mund errësirën, se jeta ngadhnjen mbi vdekjen.

Triumfofshin dhe midis nesh!

Ky kumt thërret për punë, vetëmohim e disiplinë. Siç na kanë thënë e udhëzuar rilindasit tanë deri te më i fundmi i tyre At Fan Stilian Noli: me dashuri për njëri-tjetrin, për atdheun dhe gjuhën tonë.

Për shumë mote Pashkët!

Related posts