Kuvendi po mban senacë në përkujtim të viktimave të gjenocidit serb

Kuvendi i Kosovës sot 9 dhjetor në 11:00 po mban seancë të veçantë në përkujtim të viktimava të gjenocidit serb.

Pika e vetme e rendi i ditës:


1. Seancë e veçantë me rastin e Ditës ndërkombëtare të përkujtimit dhe nderimit të viktimave të krimeve të gjenocidit, si dhe parandalimi i këtij krimi.

Related posts

Leave a Comment

I accept that my given data and my IP address is sent to a server in the USA only for the purpose of spam prevention through the Akismet program.More information on Akismet and GDPR.