Ky turne në Malibu ju çon në plazhe dhe vreshta të mrekullueshme në një furgon të cilësisë së mirë të Volkswagen

Nëse gllënjka m verë në Malibu tingëllon si mënyra perfekte për të kaluar pushimet tuaja në Kaliforni, ne kemi një përvojë ëndërrimtare për ju.

California Adventure, një kompani turne me shumë eksperienca unike në Golden State, po ofron një paketë që ju lejon të vizitoni vijat bregdetare më të bukura në Kaliforni në një furgon fushues Volkswagen të vitit 1972 që ka disa vipa hipi shumë të forta, përfshirë provën e verës.

Udhëtimi mbledh mysafirë në zonat e Venecias ose Santa Monica dhe drejtohet për në Malibu për të mësuar pak për kulturën dhe historinë lokale të verës dhe për të shijuar katër verëra në një vresht lokal, si dhe një djathë, sallam dhe një pjatë të pjekur. . Ndërsa Malibu është ndoshta më i njohur për të qenë një destinacion argëtues, në plazh, klima është gjithashtu ideale për rritjen e rrushit të verës.
Pas provës së verës, të ftuarit vizitojnë vijën e mrekullueshme bregdetare të Kalifornisë, duke përfshirë pamjet befasuese të shkëmbinjve në Point Dume dhe Malet Santa Monica, si dhe skelën e famshme Malibu. Kompania gjithashtu lejon që mysafirët të bëjnë disa fotosesione të shpejta në furgon gjatë rrugës, kështu që gjithmonë do të keni disa kujtime të denja për Instagram për të parë.

Ka dy hapësira kohore në ditë për këtë turne. Sloti i mëngjesit është planifikuar nga ora 9:30 e mëngjesit deri në 1:30 pasdite, dhe sloti i pasdites është planifikuar nga ora 3 e pasdites. deri në ora 7 pasdite Koha lokale. Turneu në mëngjes fillon me disa pamje para se të udhëtoni në dhomën e provës si ndalesa e fundit e turneut.

Tarifat për këtë turne janë 179 dollarë për person. Për më shumë informacion ose për të bërë një rezervim për këtë turne unik, vizitoni faqen e internetit të Bucket Listers

GES

Related posts