Lajmi i fundit: Spanja e njehë Republiken e Kosovës

Pas ndeshjes së zhvilluar mbrëmë ndërmjet Spanjës dhe Kosovës e vlefshme për kualifikimet e botrorit në Katar, Spanja ka vendusur që t’a njehë Republikën e Kosoves.

Duke marr parasyshë realitetin e krijuar mbrëmë ku Spanja u detyrua që t’a rrespektoj Kosovën si shtet, Ajo e ka Njohur sot edhe formalisht atë, bëjnë të ditur nga ministria e punëve të jashtme të Spanjës.

Ky lajm është i rremë pasi që sot është data 1 Prill!

Related posts