“Last Christmas”, kënga festive më e famshme në botë e xhiruar në Zvicër

Kohët e fundvitit, pranë festave, me siguri që shpesh e dëgjoni këngën e Wham ‘Krishtlindja e fundit’.  Por a e dini se videoja e kësaj kënge është xhiruar në Zvicër, më saktë në Saas-tarifë.

Duhet theksuar se kjo këngë e fundivitit është më e dëgjuara e të gjitha kohëve.

Për të festuar përvjetorin e 36-të, është publikuar këto ditë dhe një ripërpunim i versionit origjinal në disk gramafoni të bardhë, sigurisht në sasi të limituar.

Vitin e publikimit, në dhjetor të 1984, kënga “Last Christmas” mban një rekord të çuditshëm: deri më sot është kënga më e shitur dhe shkarkuar.

Gjatë 36 vjeteve jetë, kënga ka ruajtur një popullaritet shumë të lartë duke tërhequr shumë gjenerata e fansa dhe në vitin 2017 u rikthye në vendin e dytë të klasifikimit në billboard-in amerikan. 

Related posts