LVV, vëzhguesi i saj në Metehi nuk u lejua të hyjë në Qendër të Votimit

Me anë të një postimi në Facebook, dega e Lëvizjes Vetëvendosje në Podujevë, ka njoftuar se Menaxheri i Qendrës së Votimit në Metehi nuk u lejua të hyjë.

Postimi o plote

“Menaxheri i Qendrës së Votimit në Metehi (1830e), e ndalon vëzhguesin e LV-së pa arsye dhe nuk e lejon të hyjë ta kryej detyrën që i është dhënë si vëzhgues.

Lëvizja VETËVENDOSJE! fton organet kompetente të merren me rastin sa më parë.”

Related posts

Leave a Comment

I accept that my given data and my IP address is sent to a server in the USA only for the purpose of spam prevention through the Akismet program.More information on Akismet and GDPR.