Madona bën tatuazh me dedikim për gjashtë personat e saj më të shtrenjtë

Këngëtarja e njohur në gjithë botën, Madonna edhe pse njihet për stilin e saj ndryshe dhe ekstravagant, ajo nuk kishte një tatuazh.

Edhe pse është 62 vjeçe, kjo nuk e ka ndaluar Madonnën të bëjë tatuazhin e saj të parë dhe shumë të veçantë, një dedikim për gjashtë personat e saj më të shtrenjtë.

Madonna ka shkruar në kyçin e dorës inicialet e gjashtë fëmijëve të saj: Lourdes, 24 vjeç, Rocco, 20, David, 15, Mercy, 14 dhe binjaket 8-vjeçare, Estere dhe Stella.

“Tatuazh për herë të parë”-shkroi Madonna krah fotove

Related posts

Leave a Comment

I accept that my given data and my IP address is sent to a server in the USA only for the purpose of spam prevention through the Akismet program.More information on Akismet and GDPR.