Magjia e festave në Gjenevë, qyteti merr pamje mahnitëse

Duke qenë se jemi në fund të vitit, patjetër që festat në këtë kohë janë të mirëseardhura, pavarësisht pandemisë që ka kapluar botën.

Zvicra edhe këtë vit ka stolisur qytetet e saj. Gjeneva ka marrë pamje të bukur me dokoret e saj, duke i dhënë ndriqim shumëngjyrësh dhe gjallëri qytetit, transmeton albinfo.ch.

Nga pamjet e ofruara mund të shihni magjinë e këtij qyteti, ku duket gjithë qetësia dhe ngjyrat më të bukura janë shkrirë në një vend të vetëm për festat e fundvitit.

Related posts