Mavriqi sjell pamje të bukura nga fshati Kikë e Kamenicës

Fotografi i njohur kosovar Arian Mavriqi ka ndarë në llogarinë e tij facebook disa foto të realizuara mbi fshatin Kikë të komunës së Kamenicës.

Kësaj radhe Mavriqi ka sjellur fotografi mahnitëse nga fshati Kika e Kamenicës ku shifet se mjegulla ka mbuluar fshatrat dhe qytetin e Kamenicës.

Mavriqi, i apasionuar përmes fotografisë, çdo ditë sjellë fotografit më të bukura të natyrës dhe faunës shqiptare në të gjithë territorin e Kosovës.

Falë punës dhe përkushtimit të tij, ne kemi mundësinë të shofim pamje të bukura të natyrës dhe faunës sonë e cila është mjaft e pasur dhe për të cilën kemi pak informacione.

Related posts