Mbi 340 mijë aplikime deri tani në Trust

Statistika të aplikimeve për tërheqje të 10%-shit në pesë ditët e para.

Deri tani, Trusti ka njoftuar se kanë aplikuar gjithsejtë 344.328 persona ose 53.4 % e aplikimeve në total për të tërhekur parat e 10%.

Kategoria që ka aplikuar deri tani më së shumti janë personat që do marin nga 200 deri 500 euro dhe numri i aplikimeve i kësaj kategorie është 82.265 persona.

Related posts