Më 22 mars mbahet seanca konstituive

Sapo ka përfunduar mbledhja e kryesisë së Kuvendit të Kosovës.

Gjatë kësaj mbledhje u vendos që seanca konstituive do të mbahet me 22 mars me fillim në ora 10:00.

Rendi i ditës do të jetë ky:

-Formimi i komisionit për verifikimin e mandateve

– Dhënia e betimit të deputetëve

– Zgjedhja e kryetarit dhe nënkryetarit të Kuvendit.

Seanca si çdo herë do të kryesohet nga deputeti më i vjetër dhe më i riu.

Related posts