Me kancer në mushkëri dhe në shtyllën kurrizore këngëtarja ngriti publikun në këmbë me zërin e saj / “Kam pak muaj jetë”

Përundër vështirësive që po kalon, ajo po ja del, nuk po dorëzohet.

Emri i saj është Nightbird, këngëtare e America’s Got Talent ku ngriti publikun në këmbë me interpretimin e këngës së saj, duke u bërë kështu fituesja e titullit “Golden Buzzer” për sezonin e 16.

30-vjeçarja nga Ohio i shkriu zemrat ndërsa ndau historinë e saj prekëse për betejën e saj të vazhdueshme ndaj kancerit para se të vazhdonte të interpretojë këngën me titull It’s Okay.

Nightbirde emri i vërtetë i së cilës është Jane, zbuloi në audicion se ajo kishte kancer në mushkëri dhe në shtyllën kurrizore.

Këngëtarja më pas deklaroi se ka shumë pak mundësi që të jetoj. Por kjo nuk e shqetëson aspak.

Related posts