Merret vendim: gjysmëvjetori shkollor mbaron më 18 dhjetor deri më 18 janar

Në një konferencë për media, kryeministri Hoti, ka folur rreth menaxhimit të pandemisë Covid-19 dhe ka bërë të ditur se gjysmëvjetori shkollor, do të mbaroj më 18 dhjetor dhe do të filloj me 18 janar 2021.

“Në funksion të menaxhimit të pandemisë, jemi dakorduar që ky gjysmëvjetor të përfundojë, më 18 dhjetor, I lus shkollat, komunat që të përmbyllin planin mësimor, më 18 dhjetor dhe të fillojë, më 18 janar”, tha ai.

Related posts

Leave a Comment

I accept that my given data and my IP address is sent to a server in the USA only for the purpose of spam prevention through the Akismet program.More information on Akismet and GDPR.