Mësoni për lëngun që zvogëlon rrezikun nga kanceri

Fuqia kuruese e karrotave

Sipas një studimi të fundit, një substancë natyrore në karotat e papërpunuara të quajtur falcarinol mund të zvogëlojë ndjeshëm rrezikun e një personi nga kanceri. Studimet kanë treguar se falcarinol ngadalëson rritjen e qelizave kancerogjene, duke e bërë më pak të ngjarë që kanceri të pushtojë trupin. Historia e mëposhtme vazhdon të demonstrojë, karotat veti të mahnitshme për luftimin e kancerit:

Një media e huaj ka treguar se Ann Cameron u diagnostikua me kancer të zorrës së trashë. Ajo u operua në qershor 2012, kur sëmundja hyri në fazën e tretë. Nuk ishte takimi i saj i parë me këtë sëmundje mizore. Ajo refuzoi kirurgjinë dhe trajtimin e kimioterapisë. Por pas gjashtë muajsh mjekët zbuluan se kanceri ishte përhapur në mushkëri dhe kanceri i zorrës së trashë kishte hyrë në fazën e katërt.

Ajo filloi kërkonte kura alternative ndaj kancerit dhe zbuloi historinë e Ralph Cole i cili u diagnostikua me kancer të lëkurës në moshë 26 vjeç. Sipas historisë së tij, 26-vjeçari e shëroi veten duke konsumuar çdo ditë 2.5 kilogramë lëng karrote.

Ajo vendosi të pinte lëng karrote çdo ditë duke marrë doza të barabarta gjatë gjithë ditës. Siç pohon Ann, pas tetë javësh, mjekët zbuluan se kanceri kishte ndaluar përhapjen, tumoret filluan të tkurren si dhe ënjtjet në gjëndrat limfatike. Pas katër muajsh, gjëndrat e saj ishin kthyer në normalitet dhe kanceri kishte vazhduar të tërhiqet. Pas tetë muajsh, një skanim e tomografisë së kompjuterizuar tregoi se kanceri ishte zhdukur.

Sekreti me sa duket është se lëngu i karrotës i cili është i pasur me alkool yndyror dhe veti natyrore antikanceroze të pesticideve, dhe karotina nga karrotat ndihmon në parandalimin e krijimit të qelizave tumorale.

Related posts

Leave a Comment

I accept that my given data and my IP address is sent to a server in the USA only for the purpose of spam prevention through the Akismet program.More information on Akismet and GDPR.