Mimoza Havolli, e prekur me Covid-19 kërkon ndihmë

Në adresë të Kosinfo.net ka mbërritur një kërkesë për ndihmë nga një qytetare e Kosovës e cila si pasojë e kushteve jo të mira ekonomike, kërkon ndihmë publike financiare.

Mimoza Havolli nga fshati Hajvali e Komunës së Prishtinës, e prekur me virusin Covid-19 ka nevojë dhe ka kërkuar të mbledh para nga vullnetmirët për të kryer disa analiza shtesë që mjeku specialist i mjekësisë interne i ka kërkuar.

Ajo ka dhënë numrin e saj të telefonit 045 804 369 ku mund ta kontaktoni kushdo që shpreh vullnet ta ndihmojë.

Related posts