Ministria e Shëndetësisë njofton se nga 15 qershori fillon vaksinimi masiv kundër Covid-19

Bazuar në Planin e Veprimit për vaksinimin në masë të qytetarëve me vaksinën kundër COVID-19, më 15 qershor, në Kosovë fillon vaksinimi masiv kundër COVID-19. Me qëllim të mbarëvajtjes së procesit në të gjitha qendrat e vaksinimit kudo në Kosovë dhe eliminimit të shmangies së çfarëdo situate të panevojshme, ftohen qytetarët që t’u përmbahen termineve të përcaktuara për vaksinim dhe në Qendra të vaksinimit të paraqiten vetëm pas marrjes së thirrjes për vaksinim, kështu bën të ditur Ministria e Shëndetësisë.

➡ Veproni sipas këshillave në vijim:

Related posts