Ministrja Haxhiu konfirmon se të premten votohet programi i Qeverisë Kurti

Albulena Haxhiu, Ministrja e Drejtësisë ka konfirmuar se këtë të premte do të votohet programi i Qeverisë Kurti.

Znj. Haxhiu gjatë diskutimit të organizuar nga Lëvizja FOL, tha se pas miratimit të programit në qeveri i njëjti do të diskutohet edhe në Kuvend.

“Të premten pritet të votohet programi dhe më pas për diskutim në Kuvend”, tha ajo.

Ndërkoh, ka pasur zëra kritik ndaj qeverisë në vazhdimësi për mosprezantimin e programit deri tani.

Related posts