Miroslav Lajçak nesër vjen në Kosovë

Miroslav Lajçak, i dërguari i posaçëm i Bashkimit Evropian për dialogun Kosovë-Serbi, Miroslav Lajçak nesër vjen në Kosovë dhe do të qëndroj për tri ditë me radhë në Prishtinë.

Lajçak pritet të takohet me liderët politik të Kosovës

Pasi ta përfundoj vizitën në Kosovë, Lajçak do të shkoj në Serbi ku do të qëndroj atje dy ditë.

Related posts