Në këtë link të mëposhtëm mund ta shikoni se ku është qendra juaj e votimit

Komisioni Qendror Zgjedhor ka bërë të ditur se vetëm me numrin personal, qytetarët që kanë të drejtë vote mund ta gjejnë vendvotimin.

Ata të cilët kanë të drejtë vote mund ta gjejnë qendrën e vendvotimit përmes këtij linku.

“Për të gjetur qendrën tuaj të votimit, ju lutem shkruani më poshtë numrin tuaj personal dhe klikoni butonin KËRKO pasi të keni konfirmuar mekanizmin e sigurisë reCaptcha sipas udhëzimeve”, thuhet në udhëzim.

Zgjedhjet parlamentare do të mbahen të dielen më 14 shkurt.

Linku: https://eomp.kqz-ks.org/VCChangeRequests/Index

Related posts