Nesër, Kuvendi i Kosovës diskuton për gjendjen e personave me aftësi të kufizuara në vend

Deputetët e Kuvendit të Kosovës nesër do të mbajnë seancën e ardhshme.

Kjo seancë do të fillojë nga ora 10:00 dhe në të do të jetë një pikë e rendit të ditës.

Rendi i ditës

1. Debat parlamentar për gjendjen e të drejtave të personave me aftësi të kufizuara në Republikën e Kosovës.

Related posts

Leave a Comment

I accept that my given data and my IP address is sent to a server in the USA only for the purpose of spam prevention through the Akismet program.More information on Akismet and GDPR.