Njoftim i ambasadës së Kosovës në Itali

Ambasada e Repulikës së Kosovës në Itali, ka lëshuar një njoftim në facebook:

NJOFTIM

Të nderuar bashkëqytetarë,Ju njoftojmë se me rastin e Festave të Fundvitit, Ambasada e Republikës së Kosovës në Romë do të jetë e mbyllur më 1, 4, 6 dhe 7 Janar 2021.Shfrytëzojmë rastin që t’ ju urojmë festa të mbara të gjithëve!

Related posts