Njoftim nga Kompania Rajonale e Ujësjellsit

KRU njofton se është dëmtuar gypi i ujit me diametër fi 200 mm mbi lagjen ” Lakrishte ” te stacioni i vjetër i trenit, në Prishtinë.

Njoftimi: Prishtinë, 14 janar – Kompania Rajonale e Ujësjellësit “ Prishtina ” sh.a., njofton konsumatorët, se kemi dëmtim të gypit të ujit me diametër fi 200 mm në afërsi të stacionit të vjetër të trenit, mbi lagjen” Lakrishte” në Prishtinë.
Ekipet e mirëmbajtjes dhe operimit janë në vend ngjarje dhe po merren me sanim.
Deri në përfundimin e sanimit pa ujë të pijshëm janë: pikat e larta të lagjes “ Dardania” në Prishtinë, lagjja “Lakrishte” rreth vend ndodhjes së dëmtimit të gypit, një pjesë e lagjes Arbëria që lidhet me lagjen Lakrishte dhe FSK-ja.
Kërkojmë mirëkuptim derisa angazhimi i ekipeve teknike është i madh!

Related posts