Nuk votohet Projektligji për Buxhetin e vitit 2021 nga Komisioni për Buxhet

Komisioni për Buxhet dhe Transfere nuk e ka votuar në parim Projektligjin për Buxhetin e Republikës së Kosovës për vitin 2021.

Përderisa Komisioni ka votuar me 6 vota për dhe 3 abstenime Raportin financiar të AKP-së për vitin 2019.Gjithashtu është votuar edhe Raporti financiar i RTK-së për vitin 2019.

Related posts