Pa kushte, boshnjakët do ta votojnë Qeverinë dhe Presidenten

Takimi në mes mes Emilia Redzepit dhe Albin Kurtit e Vjosa Osmanit ka përfunduar pak më parë.

Përfaqësuesit e boshnjakëve pas takimit deklarian se nuk kanë kushte për Kurtin dhe Osmanin.

Ata e konfirmuan se do ta votojnë Qeverinë dhe Presidenten.

Related posts