Përleshje e deputetëve në seancën e Kuvendit

Arben Gashi nga LDK dhe disa deputet te LVV janë përplasur në seancën e Kuvendit ku diskutohej për të pagjeturit, shkruan IndeksOnline.

Gjithë ngjarja ka nodhur derisa ka qenë duke folur Saranda Bogujevci-Rama.

Seanca u ndërpre pas kësaj ngjarje, e cila do të filloj në ora 15:30.

Related posts

Leave a Comment

I accept that my given data and my IP address is sent to a server in the USA only for the purpose of spam prevention through the Akismet program.More information on Akismet and GDPR.