Përurohet objekti i “Shtëpisë së të Moshuarve”, në Gjinoc të Suharekës

Në Gjinoc të Suharekës, sot është bërë përurimi i “Shtëpisë së të Moshuarve”, me ndihmën e 3 mijë donatorëve.

Të pranishëm ishin shumë figura të skenës politike nga të gjitha partitë.

Në këtë objekt nga e shtuna, do të strehohen qindra të moshuar pa përkujdesje familjare. Sot u dhuran edhe çelësat për dy banorët e parë të kësaj shtëpi.

Shiritin e këtij objekti e bënë, kryetari i Komunës së Suharekës, Bali Muharremaj dhe humanisti i njohur kosovarë Halil Kastrati.

Related posts