Prishtina sot me ajër të pastër

Sipas matjeve të Ambasadës Amerikane në Kosovë, cilësia e ajrit mëngjesin e sotëm në orën 9:00 ka qenë e mirë.

Indeksi i cilësisë së ajrit është 30.

Cilësia e ajrit  “e mirë” është prej 0 deri 50. Në këto të dhëna, cilësia e ajrit konsiderohet si e kënaqeshme dhe ndotja e ajrit në këtë nivel paraqet rrezik të vogël apo nuk paraqet fare rrezik.

Dihet që gjatë dimirit, Prishtina ka problem kryesorë me ndotjen e ajrit.

Related posts

Leave a Comment

I accept that my given data and my IP address is sent to a server in the USA only for the purpose of spam prevention through the Akismet program.More information on Akismet and GDPR.