Ofertë!

Peshore kuzhine ISKRA GKS1560-BM

18.00

Kategori:

Përshkrim

Ngarkesa maksimale: 10 kg
Preciziteti: 1g
4 mm qelq i trashë i fortë
Pllaka kontrolluese me prekje
LCD drita
Butoni për ndërrimin e njësive
Gram
Funta
Unca
Mililitër
TARE funksion
Fikje automatike
Këmbë gome
Indikator i mbingarkesës dhe i baterisë së zbrazët
Furnizimi me rrymë: 2x 3V CR2032 (bashkangjitur)
Madhësia: ø 190 mm
Dimensionet e kutisë (në mm): 200 (GJ) x 30 (GJ) x 200 (L)
Neto pesha: 0,5 kg
Bruto pesha: 0,6 Kg
EAN kodi i ambalazhit të jashtëm: 3830042565376