Restoranti i njohur shqipëtarë, Mrizi i Zanave, të gjithë shqipëtarëve të Kosovës iu bëri një befasi

Me rastin e 13 vjetorit të pavarësisë së Kosovës, një restorant i njohur në Lezhë të Shqipërisë, të gjithë shqipëtarëve të Kosovës, në vend të faturës ju dha një urim të veçantë.

Në urim shkruhej: ” I nderuar mik, turizmi shqipëtarë në kta kohë të vështira u mbajt gjallë dhe falë shqipëtarëve të Kosovës. Meqë është ditë e vaçantë ti ske me pagu. Gëzuar ditën e pavarësisë nga Mrizi i Zanave”

Related posts