Rezulton me sukses reagimi i znj.Osmani. Pezullohet dhe inicohet procedurë disiplinore ndaj atyre që transmetuan fushatën e PDK-së në faqen zyrtare të kuvendit

Reagimi që minuta më parë ka bërë ushtruesja e detyrës së Presidencës dhe njëherit kryetarja e kuvendit znj. Vjosa Osmani lidhur me çështjen e transmetimit të drejtpërdrejt të një aktiviteti të Partisë Demokratike të Kosovës në faqen zyrtare të kuvendit, ka rezultuar pozitiv.

Zyra e Sekretatit të Përgjithshëm në Kuvendin e Kosovës ka dërmarrë masat si në vijim: -Është inicuar procedurë disiplinore për menaxherin e Kontratës; -nga sot, datë 27 nëntor 2020, pezullohet kontrata e shfrytëzimit të shërbimeve nga operatori “Ekonomia Online”, si dhe inicohet kërkesa për kompensimin e dëmit të shkaktuar lidhur me integritetin institucional dhe imazhin e kuvendit.

Zbatimi i këtyre masave fillon menjëherë, thuhet në një status të faqes zyrtare të kuvendit.

Znj. Osmani përmes kërkimit të llogaridhënies ka filluar të vëjë hapa të sigurtë ndaj asaj që quhet – përgjegjshmëri institucionale.

Related posts

Leave a Comment

I accept that my given data and my IP address is sent to a server in the USA only for the purpose of spam prevention through the Akismet program.More information on Akismet and GDPR.