Rrugët e Prishtinës të papastruara nga bora, Komuna e Prishtinës gjindet në “befasi”

Rrugët e Prishtinës pothuajse të gjitha po shihen të papastruara nga bora që filloj të bjerë nga dje dhe si duket i ka gjetur në befasi Komunën e Prishtinës.

Rrugët më problematike në Prishtinë ku vërehet sasi e madhe e borës është Lagjja “Bregu i Diellit” dhe Rruga B.

Related posts