Salih Mustafa nesër në seancën e radhës

Nesër, datë 14 dhjetor, ora 15:00, Gjykata Speciale ka caktuar konferencën e tretë të statusit në rastin e ish-eprorit të UÇK-së, Salih Mustafa.

Mustafa ishte i arrestuari i parë nga specialja dhe me 23 nëntor gjykata kishte vendosur t’i vazhdon paraburgimin atij.

Related posts