Shenjat se jeni gati për ta lënë punë

Njerëzit e lënë punën e tyre për një mori arsyesh, por shpesh vendimi lidhet me kërkimin e shefave, afate të paarsyeshme dhe ndjenjën se situata nuk do të përmirësohet kurrë.

Kur një ditë e keqe ose e zbehtë në punë bëhet një model, mund të jetë një shenjë që problemi themelor është vetë puna – dhe nuk ka më asgjë për të fituar duke qëndruar.

Ndonjëherë njerëzit kanë një ndjenjë që i çon ata drejt derës shumë kohë para se të mendojnë të dorëzojnë dorëheqjen e tyre. Mund të jesh ti?

Këtu janë shenjat që ju mund të jeni gati për të lënë punën tuaj:

1. E kuptoni që jeni nënvlerësuar.

2. Ju e kuptoni që vlerat tuaja të punës kultivojnë kulturën.

3. Puna po ju shkakton stres fizik.

4. Ju qani kur niseni në punë.

5. Ju nuk mund të jeni vetvetja në punë.

6. Jeni mërzitur.

7. Ju kaloni më shumë kohë duke menduar për mundësi jashtë punës suaj aktuale.

8. Ju ndiheni të shqetësuar./Prive.al

Related posts