Shpaloset mozaiku i figurës së Agim Ramadanit

Sot është shpalosur mozaiku i figurës së Agim Ramdanit në kazermën elitare të FSK’së, në Gjilan.

Kjo është një vepër e punuar nga Muhamet Ajrullahut dhe nga puna e artistit, Besart Gashi.

Agim Ramadani i njohur ndryshe me nofkën Katana, ishte njëri prej komandantëve më të shquar dhe më aktivë të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës. Ai ra dëshmorë më 11 prill 1999 në Koshare gjatë një luftimi të ashpër me forcat serbe.

Related posts