ShSKUK furnizohet në sasi të mjaftueshme me serum kundër kafshimit të gjarprit

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës, (ShSKUK) ka njoftuar qytetarët se klinikat e Qendrës Klinike Universitare të Kosovës si dhe spitalet e përgjithshme rajonale, janë furnizuar me sasi të mjaftueshme me serum kundër të kafshimit të gjarprit – Antivenom Imunoglobulin.

Kështu njoftoi përmes një postimi në Facebook ky institucion.

Related posts