Si ta gjeni vendvotimin?

Njoftim se si mund ta gjeni vendin ku do të votoni:

KËRKO VENDVOTIMIN TËND

Shërbimi i votuesve:https://www.kqz-ks.org/sherbimet-per-votuesit/lista-votuese/Për të gjetur qendrën tuaj të votimit, ju lutem shkruani më poshtë numrin tuaj personal dhe klikoni butonin KËRKO pasi të keni konfirmuar mekanizmin e sigurisë reCaptcha sipas udhëzimeve.https://eomp.kqz-ks.org/VCChangeRequests/Index

Related posts