Sot, kinezët e fillojnë festimin e vitit të ri hënor

Pasi jemi ende në pandemi dhe pothujse e gjithë bota mënyrat e festimit detyrohen t’i bëjnë në forma të ndryshme, edhe mënyra e festimit të Vitit të Ri Hënor po ndryshon, shkruan CNN.

Qindra miliona njerëz zakonisht stërmbushin autostradat, trenat dhe aeroplanë për të ardhur në shtëpi dhe për të festuar me familjen e tyre. Por qeveritë po i dekurajojnë njerëzit nga udhëtimet këtë vit nëse nuk është e domosdoshme.

Festivali 15-ditor fillon të premten, 12 Shkurt, dhe ky do të jetë Viti i Kaut.

Related posts