Sot në Kuvend diskutohet për situatën ekonomike në vend

Kuvendi i Kosovës sot do të vazhdojë seancën plenare.

Në këtë seancë ndër tjerash do të debatohet për situatën ekonomike si pasojë e pandemisë COVID-19.

Seanca do të nis në orën 10:00.

Rendi i ditës:

5. Propozim-vendimet për ndryshimin dhe plotësimin e Vendimit nr. 08-V-006, dt. 02.04.2021 për formimin e komisioneve parlamentare,

6. Shqyrtimi i parë i Projektligjit nr. 08/L-003 për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr. 06/L-057 për Përgjegjësitë Disiplinore të Gjyqtarëve dhe Prokurorëve,

7. Shqyrtimi i Raportit vjetor të Agjencisë për Informim dhe Privatësi për vitin 2020,

8. Debat parlamentar në lidhje situatën ekonomike si pasojë e pandemisë COVID-19. 

Related posts