Sot shumë aeroplanë pritet të aterojnë në Prishtinë, vazhdon ardhja e mërgimtarëve

Kosova ka marrë një pamje tjetër, atmosferë e gëzim me ardhjen e bashkatdhetarëve. Kohët e fundit, diaspora u nis drejt vendlindjes, për t’i kaluar festat e fundvitit, e ardhja e tyre po vazhdon edhe sot, transmeton IndeksOnline.

Vetëm sot sipas të dhënave në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës, pritet të aterrojnë 37 aeroplanë nga vende të ndryshme, ndërsa presin të zbresin mbi 3 mijë udhëtarë.

Kështu mbi qiellin e Kosovës, shihen edhe aeroplanët, të cilët janë në afërsi të njëri-tjetrit, për shkak të numrit të madh dhe linjave të shpeshta.

Related posts