Specialja i’a vazhdon paraburgimin Salih Mustafës

I është vazhduar paraburgimi në Hagë, Salih Mustafës, ka vendosur kështu Gjykata Speciale. Ky vendim u mor nga gjyqtari i procedurës paraprake, Nicollas Guillou.

Guillou ka kërkuar nga avokati dhe prokuroria që të dërgojnë parashtresat e tyre për shqyrtimin tjetër të paraburgimit, më 11 maj të këtij viti.

Related posts