Jep dorëheqje Sandër Lleshaj

Kryeministri Edi Rama ka pranuar dorëheqjen e ministrit të Brendshëm Sandër Lleshaj, pas ngjarjes së rëndë ku 25-vjeçari Klodian Rasha u vra nga një punonjës i policisë. Gjatë fjalimit të tij lidhur me rastin, Kryeministri Rama tha se ministri i Brendshëm Lleshaj i kishte paraqitur dorëheqjen që pas ngjarjes, mirëpo ai i kishte kërkuar që të mbetej në detyrë, së paku deri në kthimin e tij nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Kryeministri e konsideroi vendimin e Lleshajt “si vendim të një shqiptari të mirë”, i cili jep kontributin e…

Read More

Osmani dekreton Ligjin për Rimëkëmbjen Ekonomike

Ushtruesja e detyrës së Presidencës, Vjosa Osmani, ka bërë menjëherë gjënë e duhur si presidente, ka dekretuar Ligjin për Rimëkëmbje Ekonomike dhe ju ka bërë të mundur qytetarëve t’i tërhjekin paratë e tyre shumë më herët. Ligji për Rimëkëmbjen Ekonomike është dekretuar dje në zyrën e Presidencës. Këtë e ka konfirmuar Shefja e Zyrës së u.d Presidetes, Vjosa Osmani, Egnesa Vitia. Tash pas dekretimit, pritet që shumë shpejtë Ligjit të publikohet në Gazetën Zyrtare, që do t’i hapte rrugë për fillimin e procedurave për tërheqjen e 10 përqindshit nga Trusti.…

Read More