Toyota Supra dhe BMW Z4 kujtohen mbi saldimet e gabuara

Një lajm i keq i mundshëm nëse zotëroni një Toyota Supra ose BMW Z4. Motor1 solli vëmendjen tonë në një fushatë tërheqjeje nga BMW Amerika e Veriut, e cila prek 49 shembuj — 14 Z4 dhe 35 Supra — të makinave të binjakëzuara sportive. Një pjesë e vogël e makinave të ndërtuara midis prillit 2019 dhe korrikut 2020 kanë potencialisht saldime të rezervuarit të karburantit, të cilat mund të çojnë në rrjedhje, dhe ndoshta zjarr. Si ilaç, BMW do të zëvendësojë rezervuarët e karburantit në të gjitha makinat e prekura. BMW do të fillojë të njoftojë klientët në janar, por nëse keni një Z4 ose Supra të ndërtuar gjatë asaj periudhe, telefononi në linjën e shërbimit të klientit të prodhuesit tuaj përkatës.

Sinjalizimi i tërheqjes nuk tregon specifikisht nëse BMW do të kontaktojë gjithashtu pronarët e Supra-s, por ata me siguri do të njoftohen disi. Tërheqja do të fillojë në 4 Janar 2021 dhe do të bëhet falas. Për fat të mirë, BMW nuk është në dijeni të ndonjë dëmtimi ose vdekjeje në lidhje me këtë problem dhe shpresojmë se do të mbetet kështu.

Related posts

Leave a Comment

I accept that my given data and my IP address is sent to a server in the USA only for the purpose of spam prevention through the Akismet program.More information on Akismet and GDPR.