Valdete Daka, LDK, PDK, dhe Lista Srpska votuan kundër që certifikimi i kandidatëve të bëhet në pako

Pak minuta më parë, në mbledhjen e KQZ-së, u votua kundër rekomandimit të Zyrës së Certifikimit.

Në rekomandim thuhej që të certifikohen të gjitha listat si një pako.

Por, ky rekomandim nuk mori 8 vota, aq sa është e nevojshme. Pro këtij rekomandimit ishin përfaqësuesit e Lëvizjes Vetëvendosje, AAK-së, Nismës dhe Partisë së Romëve.

Kundër këtij propozimi ishin përfaqësuesit e LDK-së, PDK-së, Listës Srpska dhe kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka.

Related posts