Varrimi i 4 antarëve të familjes Zuka në Pozheran

Varrimi i 4 antarëve të familjes Zuka në Pozheran.

Ngjarja tragjike që ndodhi pardje ne Pozharan të Viitisë ka, ku Babi vrau gruan dhe dy djemt e tijë e më pastaj edhe veten, ka tronditur opinionin në Kosovë.

Related posts