Veliu sot pritet të raportoj para Komisionit për Qeverisje Lokale, Administratë Publike, Zhvillim Rajonal dhe Media

Ministri i Punëve të Brendshme, Agim Veliu sot do të raportoj para Komisionin për Qeverisje Lokale, Administratë Publike, Zhvillim Rajonal dhe Media.

Raportimi i tij do të nis në ora 10:30, në objektin e Kuvendit të Kosovës.

Ky komision udhëhiqet nga deputeti i PDK-së, Mërgim Lushtaku

Related posts

Leave a Comment

I accept that my given data and my IP address is sent to a server in the USA only for the purpose of spam prevention through the Akismet program.More information on Akismet and GDPR.