Vendos PZAP / KQZ të rinumëroj edhe 134 vendvotimeve

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP), me anë të një njoftimi publik ka vendosur që lidhur me apelet e paraqitura nga kandidatet për deputet të subjekteve politike ta urdhëroj KQZ-në për rinumërimin e 134 vendvotimeve.

Rezultati që del nga rinumërimi i këtyre vendvotimeve do të përfshihet në rezultatin përfundimtarë të zgjedhjeve.

Related posts