Vetëvendosje e njofton mërgatën tonë për afatet dhe procedurat se si mund të votojnë ata

Lëvizja Vetëvendosje në faqen e saj zyrtare në facebook ka njoftuar mërgatën tonë rreth caktimit të afateve për regjistrim dhe për votim nga jasht.

Periudha e regjistrimit për votuesit nga jasht: 13-21 janar 2021

Periudha e votimit për votuesit nga jasht:2-12 shkurt 2021

Njoftim i VV-së në facebook:

Të dashur bashkatdhetarë, tashmë janë caktuar afatet për regjistrim dhe për votim nga mërgata. Në grafikën e mëposhtme janë theksuar datat për dy këto procese. Ndërkohë së shpejti do të publikojmë edhe videon me udhëzimet për hapat dhe procedurat që duhen ndjekur nga secili qytetar që voton nga mërgata.

Related posts