VIKENDI NË CINEPLEXX KOSOVA ME EVENTIN “DITA E FAMILJES”

Për ithtarët e filmave, ekrani i madh Cineplexx Kosova ka përgatitur për këtë vikend eventin “Dita e Familjes” me shfaqjen e tre super-filmave dhe meny speciale të TROLLS.

Pra me datën 21 dhe 22 nëntor do të keni mundësinë t’i shiqoni me prezencën e fëmijëve tuaj FILMAT: LASSIE, THE WAR WITH GRANDPA dhe TROLLS WORLD TOUR.

Related posts

Leave a Comment

I accept that my given data and my IP address is sent to a server in the USA only for the purpose of spam prevention through the Akismet program.More information on Akismet and GDPR.