Vjen bashkëpunimi në mes Alban Skenderaj dhe Arilena Arës

Është lansuar bashkëpunimi i paralajmëruar tash e disa ditë, mes Alban Skenderajt dhe Arilena Arës.

Kënga quhet “A i sheh” dhe vjen e shoqëruar me videoklip të realizuar nga Sekuencë.

Muzikën e ka punuar Lorenc Aliaj ndërkaq tekstin dhe melodinë i bëri Albani.

Related posts