Vjosa Osmani sqarohet, thot se Kuvendi i Kosovës ka kursyer më shumë se në çdo mandat tjetër

Presidentja në detyrë, Vjosa Osmani, njëherit edhe kryetare e kuvendit, ka reaguar sot në Kuvendin e Kosovës lidhur me atë, siç tha ajo “me dezinformatën se kuvendi ka bërë keqtrajtim të punëtorëve dhe shpenzime marramendëse”.

Ajo thotë se Kuvendi i Kosovës kurrë nuk ka pasur më pak shpenzime se ky mandat tani.

“E vërteta është që janë bërë shumëfish më pak shpenzime se në çdo mandat tjetër dhe janë bërë shumëfish më shumë kursime se në çdo mandat tjetër. Ndërkaq punëtorët e apostrofuar nuk janë punëtorë të Kuvendit, por të kompanisë private”, ka shtuar znj. Osmani.

Related posts

Leave a Comment

I accept that my given data and my IP address is sent to a server in the USA only for the purpose of spam prevention through the Akismet program.More information on Akismet and GDPR.